Снимка Доналд Тръмп, фейсбукДоналд Тръмп най-после призна своята капитулация. Той направи

...
Снимка Доналд Тръмп, фейсбукДоналд Тръмп най-после призна своята капитулация. Той направи
Коментари Харесай

Тръмп: Въпреки че не съм съгласен с резултатите от изборите, ще предам нормално властта на 20 януари

Снимка Доналд Тръмп, фейсбук

Доналд Тръмп най-после призна своята капитулация. Той направи това с публично изказване. От 20 януари новият собственик на Белия дом ще е Джо Байдън.

Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание, че на 20 януари ще бъде проведено обикновено прекачване на властта на определения президент демократ Джо Байдън, макар обстоятелството, че самият Тръмп не е склонен с резултатите от президентските избори, извършени в страната.

На фона на протестите в Капитолия и комендантски час във Вашингтон, Конгресът утвърди избора на Байдън за президент на Съединените щати в четвъртък.

Снощи обществените мрежи – Туитър, Facebook, Инстаграм, блокираха профилите на Доналд Тръмп, по тази причина негов представител стана помощникът му Дан Скавино.

„ Въпреки обстоятелството, че съм изцяло несъгласен с резултатите от изборите и обстоятелствата приказват в моя изгода, все пак ще има спретнат трансфер на власт на 20 януари “, цитира Тръмп помощникът му Дан Скавино в Twitter.

По думите на Скавино Тръмп е добавил, че „ до момента в който това бележи края на най-големия първи мандат в историята на президентството, това е единствено началото на нашата битка да създадем Америка още веднъж велика “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР